Henkilökunta

Meillä on kokenut ja asiantunteva henkilökunta, joka käy säännöllisesti jatkokoulutuksissa.

Eläinlääkärit:

Hanna Harju (os. Oksalahti), pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri. Valmistunut eläinlääketieteen lisenssiaatiksi vuonna 1987 ja suorittanut pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäritutkinnon vuonna 1996. Työskennellyt valmistumisen jälkeen Keski-Suomen Eläinklinikalla 1987-1994, sen jälkeen apulaiseläinlääkärinä ja kirurgian assistenttina Helsingin yliopistollisessa eläinsairaalassa puolentoista vuoden ajan 1994-1995. Yksityisyrittäjänä eläinlääkäriasema Pet-Amissa 1995 lähtien. Erityisenä kiinnostuksen kohteena on kissojen ja koirien käyttäytymisongelmat ja niiden hoito.

Minna Oksalahti, eläinlääketieteen lisenssiaatti. Valmistunut eläinlääketieteen lisenssiaatiksi Helsingissä vuonna 1991. Siitä lähtien toiminut yksityisyrittäjänä pieneläinlääkinnän parissa ensin itsenäisenä ammatinharjoittajana vuoteen 1995 asti, sen jälkeen eläinlääkäriasema Pet-Amissa. Erityisenä kiinnostuksen kohteena on kirurgia ja ortopedia.

Piia Arholahti, eläinlääketieteen lisenssiaatti. Valmistunut eläinlääketieteen lisenssiaatiksi Helsingissä vuonna 2005. Työskennellyt valmistumisestaan lähtien eläinlääkärinä ja vuodesta 2008 eläinlääkäriasema Pet-Amissa. Erityisenä kiinnostuksen kohteena on kanit ja niiden sairaudet.

Hoitajat:

Taina Kinnunen, klinikkaeläinhoitaja

Anne Laitinen, oppisopimusopiskelija